Nieuwe locatie

Na 4 mooie jaren in het ROVC in Ede, zal PaleoTime-NL 2019 plaatsvinden in een nieuwe, grotere en betere locatie, op het Bouw & Infra Park in Harderwijk!

  • Adres: Gebouw 20-2, Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2, 3847 LG, Harderwijk (NL)
  • Openingstijden: 10:30 tot 16:30

hal

Bereikbaarheid

Het Bouw & Infra Park ligt vlak langs de A28. Neem de afslag Lelystad/Harderwijk/Dolfinarium (afslag 13) en volg de N302. Er zijn meer dan 630 gratis parkeerplaatsen op het terrein. De locatie is ongeveer 25 minuten lopen vanaf het treinstation van Harderwijk. Je kan ook de (bel)bus "Syntus Kolibrie 104" nemen tot de bushalte "Deventerweg", vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen. Om buslijn "Synthus Kolibrie 104" te kunnen nemen moet je een reservering maken via deze website: https://reserveren.syntus.nl/booking/orientation.

 

Plattegrond van beursvloer

plattegrond PaleoTime-NL 2019

 

Harderwijk

Harderwijk is een historische Hanze- en vestingstad in het midden van Nederland. Het was aan de toenmalige universiteit van deze stad dat Carl Linnaeus, Zweeds arts, plantkundige, zoöloog, geoloog, en één van de bekendste en belangrijkste wetenschappers in de biologie en paleontologie, in 1735 is gepromoveerd. Met grote trots kunnen wij mededelen dat het vanaf 2019 ook de stad is waar de PaleoTime-NL internationale fossielenbeurs zal plaatsvinden, het grootste paleontologische evenement van Nederland! 

hdw